ΟΡΟΙ – ΚΑΝΟΝΕΣ “Play Learn Enjoy”

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

To Play Learn Enjoy θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών στις 10 εως και 13 Απριλίου 2017.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΚΟΣΤΟΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτικού,από 6 έως 12 ετών, ανεξαρτήτου φύλου, αθλητικής κατάρτισης και σωματομετρικής δομής. Το κόστος συμμετοχής είναι 120€ / άτομο (αδέλφια τιμή 100 ευρώ/άτομο) το οποίο θα καταβάλλεται μέσω τραπέζης, με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα ο οποίος και αναλαμβάνει την ορθότητα των στοιχείων και την πλήρη ευθύνη συμμετοχής του παιδιού του στο Play Learn Enjoy.

 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Ώρα προσέλευσης, ορίζεται το διάστημα μεταξύ 08.00 εως 09.00 το πρωί και η αποχώρηση στις 14.00 εως 15.00 το μεσημέρι.Οι γονείς ή οι κηδεμόνες, υποχρεούνται να συνοδεύουν τα παιδιά τους στην είσοδο της αίθουσας Κασσιμάτη, όπου θα τα παραλάβουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του camp.Οι ώρες προσέλευσης – αποχώρησης θα τηρούνται αυστηρά και πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί ή θα τροποποιηθεί από τους υπευθύνους του Play Learn Enjoy. Τυχόν αλλαγές ή/και προσθήκες που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Φαγητό (Κουλούρι, φρούτο, σάντουιτς – νερό, χυμός)
  • Ρούχα προπόνησης (2T-shirt, φούτερ, τσάντα)
  • Ιατρική κάλυψη
  • Απονομή διπλώματος συμμετοχής
  • Έπαθλα – μετάλλια

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι για την ασφάλειά τους να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και υπευθύνων του camp. Η ένδυση και συμπεριφορά των αθλητών και των προπονητών οφείλει να είναι κόσμια όπως επίσης και ο σεβασμός στις εγκαταστάσεις και η τήρηση της καθαριότητας. Πολύτιμα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, mp3 player, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ. απαγορεύονται. Οι διοργανωτές και οι προπονητές δεν ευθύνονται για τυχόν απώλεια προσωπικών αντικειμένων, χρημάτων, κινητών τηλεφώνων κ.α .Παιδιά με χρόνια προβλήματα όπως Σακχαρώδης διαβήτης, αναπνευστικά προβλήματα (ασθμα), προβλήματα συμπεριφοράς, αλλεργίες και προβλήματα νευρολογικά (επιληψίες) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να ενημερώσουν τους προπονητές και τους διοργανωτές ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ. Φωτογραφικό υλικό ή video μπορεί να παρουσιαστεί στην σελίδα του camp στο facebook ή στα Μ.Μ.Ε στα πλαίσια προβολής του camp. Σε καμία περίπτωση το υλικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς και διάθεση σε τρίτα πρόσωπα. Το μέλος που δεν εφαρμόζει τους κανόνες συμμετοχής και που παρουσιάζει βίαιη συμπεριφορά ή εν γένει συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο ή παρεμποδίζει την ομαλή λειτουργία του προγράμματος, θα αποκλείεται από το camp. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα. Τυχόν αλλαγές ή/και προσθήκες που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

 

ΠΑΡΑΠΟΝΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παράπονα, απορίες και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του camp στο internet www.playlearnenjoy.gr στο Facebook https://www.facebook.com/playlearnenjoy/ και στο τηλέφωνο 6986215750